Smartphone-ul de 7 dolari e cel mai nou proiect al unei companii din India pe numele de Ringing Bells

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.067 ori
<b>Smartphone-ul de 7 dolari e cel mai nou proiect al unei companii din India pe numele de Ringing Bells</b>Chiar dacă a trecut sezonul zurgalăilor, compania "Ringing Bells" din India are darul de a-i readuce &icirc;n actualitate prin numele său şi iniţiativa de a produce un telefon care să coste doar 7 dolari. &nbsp; Indienii vor anunţa smartphone-ul cu...

Chiar dacă a trecut sezonul zurgalăilor, compania "Ringing Bells" din India are darul de a-i readuce în actualitate prin numele său şi iniţiativa de a produce un telefon care să coste doar 7 dolari.

Indienii vor anunţa smartphone-ul cu acest preţ fantastic în dată de 17 februarie, adică mâine. Pe numele său Freedom 251, terminalul va costa sub 7.3 dolari şi reprezintă un nou prag sub care ne e greu să credem că se va scădea pe viitor. Nouă ni se păreau excelente şi tabletele de 35 de dolari din India, dar 7 dolari e de-a dreptul ridicol.

Rămâne de văzut ce înţelege Ringing Bells prin "smartphone", şansele fiind mari să ne trezim cu un feature phone cu o cameră de 1.3 MP, un OS bazat pe Java şi dotări modeste. Firma indiană are suport din partea statului, astfel fiind posibilă realizarea proiectului. Vom afla mâine care sunt dotările lui Freedom 251!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×