Smartphone-ul de gaming Xiaomi BlackShark apare acum și în cadrul GeekBench 4; Sosește cu 8 GB RAM

3.443 ori
<b>Smartphone-ul de gaming Xiaomi BlackShark apare acum și în cadrul GeekBench 4; Sosește cu 8 GB RAM</b>De aproximativ o lună știm faptul că cei de la Xiaomi lucrează la un smartphone de gaming, produs cunoscut la nivel intern sub denumirea de Xiaomi BlackShark. Am văzut acest model menționat în cadrul testului benchmark AnTuTu, iar astăzi îl vedem

Un smartphone ceva mai special pe care cei de la Xiaomi îl vor introduce la vânzare în acest an va fi și BlackShark, un terminal destinat gamerilor aparent. Am descoperit anterior o listare a acestui dispozitiv în cadrul AnTuTu, iar astăzi îl vedem menționat și în GeekBench 4 alături de câteva dotări și de rezultatele obținute la testele single și multi-core menite să îi dezvăluie performanțele.

Xiaomi Blackshark

După cum se poate observa aici, handset-ul va sosi echipat cu puternicul procesor Qualcomm Snapdragon 845 și cu 8 GB RAM la bord pentru ca multitasking-ul să nu reprezinte o problemă. Android 8.0.0 Oreo rulează din fabrică și ca punctaje, se obțin 2452 puncte la testul single-core, respectiv 8452 puncte la testul multi-core.

Nu se cunosc alte informații despre acest telefon din păcate, dar ținând cont de alura sa de telefon de gaming ne așteptăm la un ecran generos (probabil OLED), la 128 GB de stocare flash și slot microSD și la difuzoare stereo. Va trebui să aibă și o baterie pe măsură, iar pentru a concura de la egal la egal cu Razer Phone, e nevoie și de un ecran de 120 Hz.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×