În această primăvară, utilizatorii Orange PrePay se vor bucura de 10 GB net bonus pentru fiecare euro consumat

1.585 ori
<b>În această primăvară, utilizatorii Orange PrePay se vor bucura de 10 GB net bonus pentru fiecare euro consumat</b>Primăvara este pe cale să se instaleze oficial și Orange România vine în întâmpinarea utilizatorilor cu o ofertă dedicată pentru Cartela PrePay. Astfel, în perioada 15 martie - 30 aprilie, utilizatorii de cartele vor beneficia de 10 GB net bonus

Utilizatorii de cartele PrePay Orange au un motiv de bucurie în această primăvară, asta pentru că operatorul portocaliu vine cu o super ofertă. Astfel în perioada 15 martie - 30 aprilie, utilizatorii vor fi recompensați cu 10 GB net bonus pentru fiecare 1 euro consumat și cu zile de comunicare nelimitată - beneficii prin care cei de la Orange doresc să sărbătorească sosirea primăverii.

Suntem informați că bonusul de internet primit în perioada ofertei poate fi consumat timp de 90 zile de la activare, în vreme ce zilele de comunicare nelimitată pot fi utilizate în primele zile ale opțiunii active. Astfel, Orange oferă avantaje înzecite atât la activarea opțiunilor PrePay, cât și la consumul din credit.

Clienții ce vor reîncărca cu o opțiune PrePay folosind aplicația My Orange, se bucură de trafic de internet, convorbiri și SMS-uri nelimitate, aceștia beneficiind de până la 10 zile de internet nelimitat pentru opțiunile activate în perioada campaniei. Indiferent de opțiunea pe care o veți alege, vă veți bucura de cea mai bună acoperire, de internet la viteză 4G și de servicii adaptate nevoilor voastre.

Pentru mai multe informații despre oferta actuală Orange PrePay puteți accesa site-ul orange.ro

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×