Smartphone-ul HP cu Windows 10 Mobile ar urma să se numească HP Elite X3, conform lui @evleaks; Apar şi dotările pe web

735 ori
<b>Smartphone-ul HP cu Windows 10 Mobile ar urma să se numească HP Elite X3, conform lui @evleaks; Apar şi dotările pe web</b>Ştiam de ceva vreme ca HP pregăteşte un smartphone deosebit cu Windows 10 Mobile, iar azi aflăm de la @evleaks&nbsp;că terminalul se va numi HP Elite X3. Cu această ocazie au apărut şi dotările terminalului pe web. &nbsp; Cunoscut şi ca HP...

Ştiam de ceva vreme ca HP pregăteşte un smartphone deosebit cu Windows 10 Mobile, iar azi aflăm de la @evleaks că terminalul se va numi HP Elite X3. Cu această ocazie au apărut şi dotările terminalului pe web.

Cunoscut şi ca HP Falcon pentru o bună perioadă de timp, device-ul ar putea debuta la MWC 2016 în următoarele 2 săptămâni, iar în testele GFXBench acest model a apărut cu un ecran Quad HD de 5.8 inch şi procesor Snapdragon 820. Aceste dotări îl fac cel mai puternic smartphone Windows 10 Mobile de până acum. Tot la bord mai găsim o cameră de 20 de megapixeli principală şi una frontală de 12 MP.

Smartphone-ul HP cu Windows 10 Mobile ar urma să se numească HP Elite X3, conform lui @evleaks; Apar şi dotările pe web

HP Elite X3 apare în GFXBench şi cu 1 GB RAM şi 43 GB de stocare, dar sperăm să fie doar vina prototipului şi să primim mai mult. Cu asemenea dotări şi suport Continuum, acest device chiar va putea înlocui PC-ul fără probleme, mai ales dacă se plusează la capitolul RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×