Huawei Mate 9 ar urma să sosească pe 8 noiembrie, conform unor scăpări din China; Avem şi posibile preţuri!

1.078 ori
<b>Huawei Mate 9 ar urma să sosească pe 8 noiembrie, conform unor scăpări din China; Avem şi posibile preţuri!</b>Zvonurile despre phablet-ul Huawei Mate 9 s-au intensificat la finalul acestei veri, când se zvonea că terminalul ar putea sosi la IFA 2016, pentru că apoi să fie programat pentru debut în intervalul octombrie-noiembrie..

Zvonurile despre phablet-ul Huawei Mate 9 s-au intensificat la finalul acestei veri, când se zvonea că terminalul ar putea sosi la IFA 2016, pentru că apoi să fie programat pentru debut în intervalul octombrie-noiembrie. Azi aflăm o dată ceva mai precisă, dar şi preţuri potenţiale pentru acest device.

Data de 8 noiembrie ar fi fost aleasă pentru debutul noului smartphone, conform unor surse din China. Ele dezvăluie şi faptul că vor exista diferite variante de device, printre care şi una cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare, care va costa 475 dolari sau 505 dolari, în funcţie de suportul pentru o toate reţelele din China sau doar una.

Huawei Mate 9 ar urma să sosească pe 8 noiembrie, conform unor scăpări din China; Avem şi posibile preţuri!

Va mai există şi un model cu 4 GB RAM şi 128 GB stocare la 580 de dolari şi unul cu 6 GB RAM şi 256 GB stocare cu preţ de 700 dolari. Acesta va fi un device destul de masiv, cu un ecran Full HD de 6 inch, procesor HiSilicon Kirin 960 şi camere duale de 20 de megapixeli, cu tehnologie Leica la pachet. Ne aşteptăm şi la un scanner de amprente cu gesturi speciale şi Force Touch pentru ecran. Am văzut multiple randări ale telefonului la început de lună şi pare a avea culori interesante.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×