Xiaomi Mi 5 va adopta un panou frontal cu margini foarte subțiri; avem parte și de sticlă 2.5D aplicată peste ecran

864 ori
<b>Xiaomi Mi 5 va adopta un panou frontal cu margini foarte subțiri; avem parte și de sticlă 2.5D aplicată peste ecran</b>Un alt smartphone la fel de așteptat poate la fel de mult ca și Samsung Galaxy S7, este modelul Xiaomi Mi 5, terminal ce ar putea fi lansat p&acirc;nă la sf&acirc;rșitul acestui an. După ce anterior aflam că telefonul va sosi cu procesor quad-core...

Un alt smartphone la fel de așteptat poate la fel de mult ca Samsung Galaxy S7, este modelul Xiaomi Mi 5, terminal ce ar putea fi lansat până la sfârșitul acestui an. După ce anterior aflam că telefonul va sosi cu procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, iată că astăzi vedem și o fotografie cu acesta.

În imaginea de mai sus putem remarca o mică parte din partea frontală a device-ului, material ce dezvăluie prezența unei sticle 2.5D, dar și a unor margini foarte subțiri în jurul ecranului. Aceste elemente de design au tot fost introduse de către producători anul acesta, funcții foarte atractive de altfel.

Se așteaptă ca Xiaomi Mi 5 să ne ofere un display Quad HD de 5.3 inch, 4 GB memorie RAM, un port USB Type-C și o cameră performantă de 21 megapixeli. De asemenea, noul telefon va sosi și cu procesorul Snapdragon 820, un chip ce va avea parte de o lansare specială în China chiar peste 3 zile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×