Smartphone-ul Surface ar putea fi anunțat curând; pagina surfacephone.com ne redirecționează acum către Microsoft

980 ori
<b>Smartphone-ul Surface ar putea fi anunțat curând; pagina surfacephone.com ne redirecționează acum către Microsoft</b>Zvonurile despre Surface Phone circulă &icirc;n media de o bună perioadă de timp, un smartphone ce cu dotări ultra high-end destinat fanilor sistemului de operare Windows. Device-ul &icirc;n cauză a primit și o pagină web dedicată -...

Zvonurile despre Surface Phone circulă în media de o bună perioadă de timp, un smartphone ce cu dotări ultra high-end destinat fanilor sistemului de operare Windows. Device-ul în cauză a primit și o pagină web dedicată - surfacephone.com, site ce încă de ieri ne redirecționează către Microsoft.

Acest detaliu poate fi luat drept un indiciu cu privire la o posibilă lansare oficială a terminalului în perioada ce urmează. Totuși, dacă dăm crezare unui leak ajuns spre sfârșitul anului trecut în presa online, s-ar părea că Microsoft plănuiește debutul acestui model pentru a doua jumătate a anului curent.

De asemenea, există și unele zvonuri ce vorbesc despre lansarea a două versiuni pentru Surface Phone, una de tip standard cu display de 5.2 inch, Windows 10 Mobile + Snapdragon 820, și o alta ce vine cu display Quad HD de 5.5 inch, procesor Intel și suport pentru rularea de aplicații Win32.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×