Smartphone-ul Surface ar putea fi anunțat curând; pagina surfacephone.com ne redirecționează acum către Microsoft

963 ori
<b>Smartphone-ul Surface ar putea fi anunțat curând; pagina surfacephone.com ne redirecționează acum către Microsoft</b>Zvonurile despre Surface Phone circulă &icirc;n media de o bună perioadă de timp, un smartphone ce cu dotări ultra high-end destinat fanilor sistemului de operare Windows. Device-ul &icirc;n cauză a primit și o pagină web dedicată -...

Zvonurile despre Surface Phone circulă în media de o bună perioadă de timp, un smartphone ce cu dotări ultra high-end destinat fanilor sistemului de operare Windows. Device-ul în cauză a primit și o pagină web dedicată - surfacephone.com, site ce încă de ieri ne redirecționează către Microsoft.

Acest detaliu poate fi luat drept un indiciu cu privire la o posibilă lansare oficială a terminalului în perioada ce urmează. Totuși, dacă dăm crezare unui leak ajuns spre sfârșitul anului trecut în presa online, s-ar părea că Microsoft plănuiește debutul acestui model pentru a doua jumătate a anului curent.

De asemenea, există și unele zvonuri ce vorbesc despre lansarea a două versiuni pentru Surface Phone, una de tip standard cu display de 5.2 inch, Windows 10 Mobile + Snapdragon 820, și o alta ce vine cu display Quad HD de 5.5 inch, procesor Intel și suport pentru rularea de aplicații Win32.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×