Smartphone-ul pliabil Xiaomi revine! De această dată într-un hands-on realizat de președintele companiei

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 3.030 ori
<b>Smartphone-ul pliabil Xiaomi revine! De această dată într-un hands-on realizat de președintele companiei</b>Dacă vă amintiți, chiar în primele zile ale anului 2019 vedeam un scurt material video care potrivit sursei (@evleaks) prezenta un smartphone pliabil de la Xiaomi, unul în stadiu de prototip care ne-a cucerit. În cele câteva secunde ale clipului

Dacă vă amintiți, chiar în primele zile ale anului 2019 vedeam un scurt material video care potrivit sursei (@evleaks) prezenta un smartphone pliabil de la Xiaomi, unul în stadiu de prototip care ne-a cucerit. În cele câteva secunde ale clipului am remarcat cum device-ul se îndoaie și se transformă dintr-o tabletă de ~7 inch într-un smartphone compact ușor de purtat în buzunarul de la blugi. 

Xiaomi Foldable

Astăzi device-ul revine în centrul atenției și nu oricum, ci chiar prin intermediul președintelui Xiaomi, Lin Bin care decide să dezvăluie prototipul într-un hands-on detaliat. Deși în stadiul de prototip vedem că terminalul se descurcă foarte bine la task-uri uzuale, o problemă fiind remarcată la plierea sa, atunci când imaginea se ajustează și apare un soi de flicker.

Din câte aflăm, atunci când telefonul este deschis, se ajunge la un aspect 3:2 al imaginii. Butonul power se află în partea de sus fix ca pe iPhone-urile mai vechi și observăm că atunci când device-ul este pliat, ecranul rămâne în continuare aprins și în zona din spate deși în varianta finală s-ar putea schimba ceva la acest capitol pentru a economisi energie.

Chiar și prototip, acest smartphone de la Xiaomi reușește să facă o impresie bună și ne dă speranțe că produsul finit va fi unul pe măsura așteptărilor. Vouă cum vi se pare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×