Smartphone-ul pliabil Xiaomi revine! De această dată într-un hands-on realizat de președintele companiei

3.131 ori
<b>Smartphone-ul pliabil Xiaomi revine! De această dată într-un hands-on realizat de președintele companiei</b>Dacă vă amintiți, chiar în primele zile ale anului 2019 vedeam un scurt material video care potrivit sursei (@evleaks) prezenta un smartphone pliabil de la Xiaomi, unul în stadiu de prototip care ne-a cucerit. În cele câteva secunde ale clipului

Dacă vă amintiți, chiar în primele zile ale anului 2019 vedeam un scurt material video care potrivit sursei (@evleaks) prezenta un smartphone pliabil de la Xiaomi, unul în stadiu de prototip care ne-a cucerit. În cele câteva secunde ale clipului am remarcat cum device-ul se îndoaie și se transformă dintr-o tabletă de ~7 inch într-un smartphone compact ușor de purtat în buzunarul de la blugi. 

Xiaomi Foldable

Astăzi device-ul revine în centrul atenției și nu oricum, ci chiar prin intermediul președintelui Xiaomi, Lin Bin care decide să dezvăluie prototipul într-un hands-on detaliat. Deși în stadiul de prototip vedem că terminalul se descurcă foarte bine la task-uri uzuale, o problemă fiind remarcată la plierea sa, atunci când imaginea se ajustează și apare un soi de flicker.

Din câte aflăm, atunci când telefonul este deschis, se ajunge la un aspect 3:2 al imaginii. Butonul power se află în partea de sus fix ca pe iPhone-urile mai vechi și observăm că atunci când device-ul este pliat, ecranul rămâne în continuare aprins și în zona din spate deși în varianta finală s-ar putea schimba ceva la acest capitol pentru a economisi energie.

Chiar și prototip, acest smartphone de la Xiaomi reușește să facă o impresie bună și ne dă speranțe că produsul finit va fi unul pe măsura așteptărilor. Vouă cum vi se pare?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×