Smartphone-ul pliabil Samsung are parte de o apariție neașteptată într-un clip promo postat de sud-coreeni

3.006 ori
<b>Smartphone-ul pliabil Samsung are parte de o apariție neașteptată într-un clip promo postat de sud-coreeni</b>O veste care tot circulă în online este și aceea că sud-coreenii de la Samsung au în plan să își prezinte primul pliabil din portofoliu în cadrul evenimentului din San Francisco programat pentru data de 20 februarie

O veste care tot circulă în online este și aceea că sud-coreenii de la Samsung au în plan să își prezinte primul pliabil din portofoliu în cadrul evenimentului din San Francisco programat pentru data de 20 februarie. Acolo sunt așteptate noile modele Galaxy S10, iar Sammy ar urma să profite de ocazie pentru a dezvălui și telefonul pliabil pe care l-am întâlnit sub diferite nume, Galaxy Fold fiind totuși cel mai vehiculat.

Galaxy Fold

Astăzi în prima zi a lunii februarie cei de la Samsung postează un material video promoțional chiar pe contul oficial de YouTube, clip în care își face apariția chiar acest smartphone pliabil. Clipul a fost disponibil câteva ore bune online, dar imediat după ce și-au dat seama de "greșeala" făcută, sud-coreenii au șters materialul cu pricina.

Totuși, cei vigilienți au fost pe fază și astfel putem admira și noi pliabilul Samsung, probabil în forma sa finală ce ne va fi dezvăluită în mai puțin de 3 săptămâni. Partea în care acesta se afișează în mâinile unei domnișoare începe la secunda 24 și putem vedea cum se pliază precum o carte și se deschide dezvăluind un ecran uriaș.

Spre deosebire de prototipul prezentat în toamnă ce avea un mic ecran extern, această variantă beneficiază de un ecran mult mai generos care îl face să arate cu mult mai bine. Restul clipului ne mai prezintă tehnologii ale viitorului precum gaming în realitate augumentată sau un accesoriu de tip ecograf pentru smartphone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×