Smartphone-urile LeTV ajung în oferta QuickMobile.ro cu prețuri ce pornesc de la 949 lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.436 ori
<b>Smartphone-urile LeTV ajung în oferta QuickMobile.ro cu prețuri ce pornesc de la 949 lei</b>Producătorul chinez LeTV a c&acirc;știgat foarte multă popularitate pe parcursul anului trecut, &icirc;n special datorită smartphone-urile lansate ce atrag publicul prin dotările de top și prin prețurile accesibile. De astăzi, mare parte din...

Producătorul chinez LeTV a câștigat foarte multă popularitate pe parcursul anului trecut, în special datorită smartphone-urile lansate ce atrag publicul prin dotările de top și prin prețurile accesibile. De astăzi, mare parte din terminalele LeTV pot fi regăsite în portofoliul celor de la QuickMobile cu prețuri ce pornesc de la 949 lei.

Device-ul căruia îi este destinat acest preț, se numește LeTV One S și sosește la pachet cu display FHD de 5.5 inch, 3 GB RAM, 16 GB memorie internă și cu un procesor MediaTek Helio X10 de 2.2 GHz. Avem o cameră foto principală de 13 megapixeli, un scanner de amprente și o cameră frontală de 5 megapixeli. Pentru 150 lei în plus putem alege și varianta cu 32 GB de stocare.

Smartphone-urile LeTV ajung în oferta QuickMobile.ro cu prețuri ce pornesc de la 949 lei

În continuare îl avem pe LeTV One, telefon ce adoptă un display similar de 5.5 inch cu rezoluție Full HD, un procesor octa-core MediaTek MT6795 de 2.2 GHz, un port USB Type-C și 3 GB memorie RAM. Vom primi o cameră foto principală Sony de 13 megapixeli și un senzor selfie de 5 megapixeli. Telefonul costă 999 lei.

Smartphone-urile LeTV ajung în oferta QuickMobile.ro cu prețuri ce pornesc de la 949 lei

Lista de terminale continuă cu varianta LeTV One Pro, device cu panou Quad HD de 5.5 inch, procesor Snapdragon 810 și 4 GB memorie RAM. Acesta din urmă este disponibil în variante cu 32 sau 64 GB de stocare pentru un preț de 1.599 lei, respectiv 1.799 lei.

Pentru final am păstrat uriașul phablet LeTV One Max ce impresionează printr-o diagonală de 6.33 inch și o rezoluție Quad HD. La interior se află procesorul octa-core Snapdragon 810, 4 GB RAM, 64 sau 128 GB de stocare și o cameră foto principală Sony IMX230 de 21 megapixeli cu stabilizare optică. Acest model costă 2.399 lei în versiunea cu 64 GB, sau 2.699 lei pentru varianta cu 128 GB memorie internă.

Toate terminalele LeTV prezentate mai sus pot fi regăsite chiar acum în oferta celor de la QuickMobile.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×