Zvonuri despre un design modular pe LG G5 ies la iveală; butoanele de volum ar putea fi totodată repoziționate

Autor:  | Publicat în:  LG 966 ori
<b>Zvonuri despre un design modular pe LG G5 ies la iveală; butoanele de volum ar putea fi totodată repoziționate</b>Cum show-ul Mobile World Congress 2016 se apropie cu pași repezi, era de așteptat ca și numărul de leak-uri și zvonuri să crească &icirc;n același timp. Astăzi primim noi detalii despre flagship-ul pregătit de LG, producător ce va ține o...

Cum show-ul Mobile World Congress 2016 se apropie cu pași repezi, era de așteptat ca și numărul de leak-uri și zvonuri să crească în același timp. Astăzi primim noi detalii despre flagship-ul pregătit de LG, producător ce va ține o conferință de presă pe data de 21 februarie direct din Barcelona.

Ei bine, potrivit informațiilor dintr-un raport din Coreea, s-ar părea că LG va aduce un design modular pe acest nou flagship. Ce înseamnă asta? Aparent, device-ul va opta pentru o carcasă ceva mai specială prin care bateria va putea fi înlocuită prin intermediul unei piese detașabile aflate la baza telefonului.

Ideea de eliberare a bateriei în acest mod nu este una nouă, fiind aplicată și în trecut pe telefoane ca Sony Ericsson K850i. Din câte iese la iveală, sud-coreenii aleg această soluție tocmai pentru a reduce grosimea device-ului, talie ce va fi micșorată și prin mutarea butoanelor de volum și power înapoi pe rama laterală.

Telefonul ar urma să păstreze doar camera foto și un scanner de amprente pe spate, detaliu ce poate fi văzut și în randarea de mai sus. În continuare există voci ce vorbesc despre prezența unui display Quad HD de 5.3 inch pentru acest model, a unui procesor Snapdragon 820 și a unei camere foto duale de 16 megapixeli.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×