Telekom suspendă numeroase cartele pre-paid pe fondul unor abuzuri de minute naționale; iată întreaga poveste din spatele ofertei Nelimitat 4life

3.957 ori
<b>Telekom suspendă numeroase cartele pre-paid pe fondul unor abuzuri de minute naționale; iată întreaga poveste din spatele ofertei Nelimitat 4life</b>La mijlocul lunii trecute cei de la Telekom veneau cu o ofertă foarte atractivă pentru utilizatorii de cartele pre-paid. Astfel, cei cu extraopțiuni de minim 5.95 euro puteau beneficia de oferta 4life ce se activa printr-un simplu SMS la numărul 2016....

La mijlocul lunii trecute cei de la Telekom veneau cu o ofertă foarte atractivă pentru utilizatorii de cartele pre-paid. Astfel, cei cu extraopțiuni de minim 5.95 euro puteau beneficia de oferta 4life ce se activa printr-un simplu SMS la numărul 2016. Ulteriorul, clientul primea minute, mesaje naționale, dar și minute internaționale pe fix nelimitate, pe viață.

Totuși, întreaga campanie a celor de la Telekom s-a transformat pentru multe persoane într-o oportunitate. După cum aflăm direct de pe topic-ul deschis pe forumul Softpedia, mulți s-au folosit de minutele nelimitate pentru a colecta credite necesare achiziției de telefoane prin intermediul ofertei VodafoneVorbești, net primești”.

Telekom suspendă numeroase cartele pre-paid pe fondul unor abuzuri de minute naționale; iată întreaga poveste din spatele ofertei Nelimitat 4life

Pe fondul abuzului de minute, Telekom a început a suspenda acele cartele de pe care se apelau în mod intensiv numere de telefon Vodafone. De asemenea, operatorul a anunțat utilizatorii cu privire la retragerea serviciilor de tip conferință voce și apel în așteptare începând cu data de 14 februarie din extraopțiunile care includ beneficii nelimitate naționale de voce.

Tot de pe Softpedia aflăm că serviciile conferință voce și apel în așteptare au fost deja retrase de pe cartelele SIM înainte de termenul comunicat, numeroși utilizatori fiind dispuși să depună plângeri la ANPC pe fondul schimbării acestor servicii fără anunțarea clientului cu minim 30 zile înainte.

Deși motivul pentru care operatorul a blocat aceste cartele și restricționat accesul la servicii, este unul destul de clar, așteptăm și un comunicat de presă menit să lămurească lucrurile.

Mulțumim lui Ale Xander pentru pont!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×