Social media si mobile marketing la Timisoara, in 3 evenimente speciale

Autor:  | Publicat în:  Evenimente 1.166 ori
<b>Social media si mobile marketing la Timisoara, in 3 evenimente speciale</b>Nici nu s-a terminat bine Webstock 2010 si deja putem participa la alte evenimente conectate la universul social media si mobile marketing. Acestea vor avea loc la Timisoara, dupa cum aflam de pe blogul lui Manafu si este vorba despre Social Media Summit,...

Nici nu s-a terminat bine Webstock 2010 si deja putem participa la alte evenimente conectate la universul social media si mobile marketing. Acestea vor avea loc la Timisoara, dupa cum aflam de pe blogul lui Manafu si este vorba despre Social Media Summit, Online TM si Seminar Mobile Marketing.

Cele trei evenimente vor avea loc in zilele de 29 si 30 septembrie, primul pe lista fiind Social Media Summit, organizat de revista Biz. Aceasta conferinta este axata pe dezvaluirea unor idei si studii de caz pentru promovarea in social media a companiilor. Online TM este al doilea eveniment, care poarta acest nume doar temporar si va incheia prima zi de summit in Cafe Funky. Subiectele atinse includ antreprenoriatul online, dar sunt acceptate si alte sugestii.

Seminarul Mobile Marketing vine ca o urmare a workshop-urilor din Bucuresti, Voxline Communication organizand la Timisoara un seminar cu acest subiect: "Cum sa dezvolti cu succes o campanie de mobile marketing". Organizat in cooperare cu Timsoft, evenimentul da ocazia oamenilor de afaceri sa afle despre beneficiile mobilului drept mediu de promovare si marketing.

Acest workshop va avea loc in data de 30 septembrie la ora 9:00 la Hotel Delpack Timisoara. Mai multe detalii aflati de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×