Jailbreak la liber pentru iOS 4 cu noul Sn0wbreeze 2.0 (Video)

1.384 ori
<b>Jailbreak la liber pentru iOS 4 cu noul Sn0wbreeze 2.0 (Video)</b>Cu doar cateva ore in urma a fost lansata noua versiune de Sn0wbreeze (2.0), care permite efectuarea de jailbreak pe terminalele Apple cu iOS 4 instalat. Impreuna cu acest soft a fost lansata si o noua versiune a lui iREB, program care va permite sa...

Cu doar cateva ore in urma a fost lansata noua versiune de Sn0wbreeze (2.0), care permite efectuarea de jailbreak pe terminalele Apple cu iOS 4 instalat. Impreuna cu acest soft a fost lansata si o noua versiune a lui iREB, program care va permite sa treceti peste erorile care apar in cazul instalarii unui firmware customizat via iTunes.

iREB este compatibil cu instalarile de firmware pe iPhone 2G, 3G, iPod Touch 1G si 3G. Ambele aplicatii pot fi descarcate de aici, iar daca sunteti curiosi, noul Sn0wbreeze este opera hackerului iH8sn0w. De ce aveti nevoie pentru acest jailbreak? De Sn0wbreeze 2.0.1, de firmware-ul 4.1 original pe terminalul dumneavoastra si de cea mai noua versiune iTunes.

Jailbreak-ul este compatibil cu iPhone 3G, modelele 3GS deja deblocate cu Blackra1n sau PwnageTool sau cu patchul Spirit2Pwn aplicat. De asemenea, noul Sn0wbreeze functioneaza si pe iPod Touch 2G (MB), iPhone 3GS (doar de la versiunea 3.1.2 cu jailbreak), iPod Touch 2G (MC/ doar de la versiunea 3.1.2 jailbreak) si iPod Touch 3G (de la versiunea 3.1.2 jailbreak).

Iata si un clip video care va va ghida pe parcursul jailbreak-ului:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×