"Surprize mari" = PSP Phone? Sony Ericsson ne promite surprize placute in 2010

963 ori
<b>"Surprize mari" = PSP Phone? Sony Ericsson ne promite surprize placute in 2010</b>Odata cu deschiderea unui nou sediu Sony Ericsson in SUA, Atlanta, CEO-ul companiei, Bert Nordberg a tinut un scurt discurs in care a vorbit despre planurile de viitor ale companiei. Aparent, SE ar pregati "surprize mari" pentru urmatoarele luni, dupa cum...

Odata cu deschiderea unui nou sediu Sony Ericsson in SUA, Atlanta, CEO-ul companiei, Bert Nordberg a tinut un scurt discurs in care a vorbit despre planurile de viitor ale companiei. Aparent, SE ar pregati "surprize mari" pentru urmatoarele luni, dupa cum il puteti vedea afirmand pe Nordberg in clipul de mai jos:

Sa includa aceste surprize si mult-asteptatul PSP Phone?Dezvaluirea facuta de catre CEO a inclus si numeroase aluzii la faptul ca SE produce terminale axate pe divertisment. De asemenea, Nordberg a tinut sa mentioneze ca firma sa niciodata nu face anunturi cu mult inainte de lansarea unui produs, desi daca ne gandim la XPERIA X10... lucrurile nu stau chiar asa.

Un sistem portabil de gaming cu functii de telefonie si Android 3.0 ar fi produsul ideal pentru SE, vanzandu-se ca painea calda de sarbatori. Ce sa mai vorbim de un PSP Tablet, la care nimeni nu s-a gandit pana acum si care ar da nastere unui nou segment de produse: tableturile pentru gameri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×