PayPal va opri suportul pentru aplicația de plăți disponibilă pe Windows Phone, BlackBerry OS și Amazon Fire

1.051 ori
<b>PayPal va opri suportul pentru aplicația de plăți disponibilă pe Windows Phone, BlackBerry OS și Amazon Fire</b>Celebrul serviciu de plăți PayPal a avut de făcut un anunț important astăzi, unul din care aflăm că suportul pentru aplicația dedicată platformelor Windows Phone, BlackBerry OS și Amazon Fire, va fi oprit începând cu data de 30 iunie. În continuare, se va

Prin intermediul unui comunicat de presă, conducerea PayPal anunță faptul că suportul pentru aplicațiile Windows Phone, BlackBerry OS și Amazon Fire, va fi oprit începând cu data de 30 iunie. De asemenea, utilizatorii Android și iOS sunt îndemnați să actualizeze aplicația la versiunea cu numărul 6 pentru a nu avea probleme.

Deși cei de la PayPal nu au explicat motivul pentru care s-a decis oprirea suportului pentru aplicația de plăți existentă pe platformele mai sus menționate, nu putem decât să bănuim că la baza deciziei au stat costurile mari necesare pentru continuarea suportului software - și asta pentru sisteme de operare ce dețin sub 1% cotă de piață.

În continuare, utilizatorii acestei soluții de plată, vor putea utiliza browser-ul pentru a realiza plăți sau tranfer de bani într-un mod foarte simplu. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×