Software-ul primului mini laptop Nokia, produs la Cluj

2.188 ori
<b>Software-ul primului mini laptop Nokia, produs la Cluj</b>Dupa ce Nokia a anuntat oficial primul sau laptop, Nokia Booklet 3G, iata ca si partea romana isi aduce contributia la finalizarea acestui produs, cel putin la capitolul software. Ziua de Cluj ne informeaza ca softul acestui terminal va fi produs in...

Dupa ce Nokia a anuntat oficial primul sau laptop, Nokia Booklet 3G, iata ca si partea romana isi aduce contributia la finalizarea acestui produs, cel putin la capitolul software. Ziua de Cluj ne informeaza ca softul acestui terminal va fi produs in cladirea Olimpia Business Center din Cluj,  de catre unitatea de cercetare si dezvoltare a Nokia Romania.

Nu este cunoscut inca daca personalul de la Cluj sau cel de la Jucu se va ocupa si de productia de hardware a viitorului laptop. Trebuie mentionat totusi ca unitatea de productie de la Jucu, cea de cercetare din Cluj si cea de vanzari din Bucuresti reprezinta divizii separate ale grupului Nokia Romania.

Pana in acest moment, Nokia a produs nu mai putin de 20 de milioane de telefoane la Jucu, dupa cum estimeaza ziarul Ziua de Cluj. In plus, urmeaza ca fabrica sa ajunga la o tinta de 3500 de angajati si trebuie mentionat ca Nokia Romania a inregistrat anul trecut venituri de 1.8 miliarde lei si profit de 51 milioane de lei.

Va reamintim ca mini laptopul Nokia Booklet 3G este compatibil cu OS-urile Windows, vine cu un procesor Intel, cantareste 1.2 kilograme si are o autonomie incredibila de 12 ore.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×