HTC Mega (Touch2) anuntat oficial; soseste cu Windows Mobile 6.5

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.755 ori
<b>HTC Mega (Touch2) anuntat oficial; soseste cu Windows Mobile 6.5</b>Dupa cum va informam intr-un articol anterior, 6 octombrie este ziua cea mare pentru fanii Windows Mobile, avand in vedere ca versiunea 6.5 a sistemului de operare va fi lansata impreuna cu o serie de terminale. Printre acestea se numara si HTC Mega,...

Dupa cum va informam intr-un articol anterior, 6 octombrie este ziua cea mare pentru fanii Windows Mobile, avand in vedere ca versiunea 6.5 a sistemului de operare va fi lansata impreuna cu o serie de terminale. Printre acestea se numara si HTC Mega, cunoscut si ca HTC Touch2, anuntat astazi.

Terminalul va rula Windows Mobile 6.5 si va sosi cu faimoasa interfata TouchFLO 3D, Microsoft Exchange, Windows Market Place si Microsoft My Phone. Handsetul ofera si suport pentru YouTube, Google Maps, folosind si o noua versiune a lui Internet Explorer si Flash (spre deosebire de iPhone).

HTC Mega

Speculatiile afirma ca acest smartphone ar putea costa in jur de 300 de dolari, dar pretul se va modifica in functie de ofertele si abonamentele operatorilor. Ramane de vazut daca handsetul va sosi in Romania pana de Craciun sau in perioada sarbatorilor, pentru a marca debutul OS-ului si la noi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×