Soneria GSM nu va bate la usa

Autor:  | Publicat în:  Inedit 1.039 ori
<b>Soneria GSM nu va bate la usa</b>V-ati gandit vreodata cum ar fi sa raspundeti la usa prin intermediul telefonului mobil? Aceasta extrema dovada de comoditate ne arata dominatia tehnologiei GSM in vietile noastre, in acest tehnologizat secol XXI. Ce sa caute tehnologia GSM intr-o sonerie...

V-ati gandit vreodata cum ar fi sa raspundeti la usa prin intermediul telefonului mobil? Aceasta extrema dovada de comoditate ne arata dominatia tehnologiei GSM in vietile noastre, in acest tehnologizat secol XXI.

Ce sa caute tehnologia GSM intr-o sonerie normala de usa? Daca sunteti un star cu o vila enorma, ce are numeroase porti, gasim utilitatea serviciului, dar acesta este folositor si pentru a descuia usa unei persoane cand nu va aflati acasa. Cand cineva va suna la usa dumneavoastra, veti primi un apel de la device-ul GSM si tastand un cod PIN pe telefonul personal o puteti lasa pe acea persoana sa intre.

Soneria GSM Waleli va deveni foarte folositoare in momentele jenante cand va veti incuia pe afara. Ce lipseste acestui gadget? Probabil o serie de sonerii MP3 customizabile, pentru o mai buna intampinare a musafirilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×