Me-mo, terminal modular al carui componete pot fi detasate

Autor:  | Publicat în:  Inedit 779 ori
<b>Me-mo, terminal modular al carui componete pot fi detasate</b>Me-mo, terminal modular, proiectat de Yanko Design, al carui componete pot fi detasate sau adaugate in functie de necesitati. Ar fi incomod sa caram zilnic dupa noi telefonul mobil, camera digitala si un MP3-player, dar o combinatie dintre acestea cu...

Me-mo, terminal modular, proiectat de Yanko Design, al carui componete pot fi detasate sau adaugate in functie de necesitati.

Ar fi incomod sa caram zilnic dupa noi telefonul mobil, camera digitala si un MP3-player, dar o combinatie dintre acestea cu siguranta ar rezulta intr-un produs de succes. In timp ce unii se vor grabi sa afirme ca deja exista astfel de terminale complete, acestea nu au inca functiile de calitate ale celor mai bune aparate digitale sau MP3 playere.

Toate aceste gadgeturi vor fi unite intr-un sistem modular, care combinand functii de GPS, camera digitala si player media vor da nastere unor noi servicii si optiuni pentru terminalul ce va fi lansat in viitor. Spre exemplu, o camera insotita de un sistem GPS va poate arata locatia geografica unde a fost facuta o poza. Un astfel de gadget va folosi cele mai noi si performante accesorii hardware, care vor completa sistemul de baza, fiind unite prin butoane jacket.

Astfel de puncte de conectare a terminalelor vor fi disponibile pe o gama variata de produse, de la mobila la posete. Designul va fi si el important in cazul acestui produs, care va fi ornat cu materiale naturale, facandu-le la fel de usor de "purtat" ca un portofel sau o pereche de pantofi.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×