Sony anunță un nou PS Vita, cu 20% mai subțire și baterie mai bună; Acesta este Sony PS Vita TV!

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.007 ori
<b>Sony anunță un nou PS Vita, cu 20% mai subțire și baterie mai bună; Acesta este Sony PS Vita TV!</b>în cadrul unei conferințe de presă organizată în Japonia, Sony a anunțat o nouă versiune de PS Vita, consola portabilă lansată de compania japoneză cu un an în urmă. Noul model este cu 20% mai subțire și aduce îmbunătățiri minore primei...

în cadrul unei conferințe de presă organizată în Japonia, Sony a anunțat o nouă versiune de PS Vita, consola portabilă lansată de compania japoneză cu un an în urmă. Noul model este cu 20% mai subțire și aduce îmbunătățiri minore primei generații. Numele sau este Sony PS Vita TV.

Terminalul este cu 15% mai ușor decât primul PlayStation Vita, măsurând 15 mm în grosime și cântărind 219 grame. în plus, noul device vine cu 1 GB memorie internă, încărcare via microUSB și un nou display LCD, în locul celui OLED de pe prima versiune. Interesant e că deși e mai subțire și mai ușor, acest model va oferi cu o oră în plus de funcționare datorită unei baterii mai bune.

Astfel, se vor atinge 6 ore de funcționare cu acest PS Vita 2013, adică aproximativ cât oferea un PSP în zilele sale bune. Noul Vita va sosi în 6 variante de culoare, inclusiv albastru, galben, roz și verde. Sony a lansat și carduri de memorie de 64 GB pentru acest produs și a redus prețurile la cele existente. Lansarea acestei console are loc pe 10 octombrie în Japonia și probabil că Sony PS Vita TV va sosi la noi în țara până de Crăciun.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×