Apple primește un brevet special În Europa, asociat unui scanner de amprente

800 ori
<b>Apple primește un brevet special În Europa, asociat unui scanner de amprente</b>în ultima săptămână au apărut dovezi tot mai solide că Apple ar fi integrat un scanner de amprente pe iPhone 5S, cel mai recent indiciu fiind un inel în jurul butonului Home de pe acest terminal. Astăzi aflăm că există și un brevet european...

în ultima săptămână au apărut dovezi tot mai solide că Apple ar fi integrat un scanner de amprente pe iPhone 5S, cel mai recent indiciu fiind un inel în jurul butonului Home de pe acest terminal. Astăzi aflăm că există și un brevet european asociat acestei tehnologii.

Brevetul include schița de mai sus, care include un inel metalic în jurul butonului Home, potrivindu-se cu imaginile ajunse pe web în ultima vreme. Același brevet descrie și modul în care tehnologia NFC va fi folosită în tandem cu scannerul de amprente pentru a crește securitatea tranzacțiilor și a altor operațiuni.

Apple nu a exploatat tehnologia NFC până acum, cel puțin nu la fel de mult precum au făcut-o partenerii OEM Android. Problema cu plățile via NFC este securitatea, deși adăugarea unui scanner de amprente în ecuație ar rezolva și aceste îngrijorări. Vom afla mâine seară în jurul orei 20 cât de real este acest scanner de amprente.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×