Xbox Music disponibil pe iOS și Android, varianta web oferă streaming muzical gratuit

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 992 ori
<b>Xbox Music disponibil pe iOS și Android, varianta web oferă streaming muzical gratuit</b>Xbox Music a fost lansat în versiunea pentru iOS astăzi, în vreme ce varianta Android trebuie să sosească în următoarele ore, dacă nu cumva a făcut-o deja. Aplicația este un rival serios pentru Spotify și Pandora, mai ales că oferă și...

Xbox Music a fost lansat în versiunea pentru iOS astăzi, în vreme ce varianta Android trebuie să sosească în următoarele ore, dacă nu cumva a făcut-o deja. Aplicația este un rival serios pentru Spotify și Pandora, mai ales că oferă și streaming muzical gratuit.

Serviciul de streaming muzical este disponibil direct pe web, astfel că puteți accesa music.xbox.com și veți putea asculta muzică fără să plătiți nimic. Cantitatea de șlagăre este nelimitată, dar după 6 luni veți avea o limită pusă la numărul de ore de muzică ascultate, deși serviciul rămâne tot gratuit. Cei care plătesc pot asculta muzica nelimitat.

Microsoft va include și o funcție radio în acest web player gratuit, dar asta peste câteva luni. Puteți descărca Xbox Music pentru iOS de aici, iar aplicația vă va permite să ascultați melodii gratuite, să creați playlisturi, să le sincronizați cu telefonul, Xbox 360, PC-ul tableta și desktopul. Experiența vizuală este una plăcută și interfața e user-friendly.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×