Sony BMG colaboreaza cu Nokia in cadrul Nokia Music Store

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.204 ori
<b>Sony BMG colaboreaza cu Nokia in cadrul Nokia Music Store</b>Sony BMG a anuntat oficial ca va colabora cu Nokia, pentru a oferi continuturi muzicale in cadrul magazinului virtual de muzica al companiei finlandeze. Cumparatorii unui terminal "Nokia Comes With Music" vor beneficia de acces timp de 1 an la catalogul...

Sony BMG a anuntat oficial ca va colabora cu Nokia, pentru a oferi continuturi muzicale in cadrul magazinului virtual de muzica al companiei finlandeze.

Cumparatorii unui terminal "Nokia Comes With Music" vor beneficia de acces timp de 1 an la catalogul muzical al celor de la Sony BMG. Consumatorii vor putea descarca melodii, atat pe telefoanele lor, cat si pe computere, tot prin Nokia Music Store, cel putin in primele 12 luni dupa cumpararea telefonului. La finalul acestei perioade, utilizatorii isi vor pastra continuturile descarcate si, daca aleg sa cumpere un nou terminal/PC compatibil, isi vor putea transfera melodiile, inlocuind vechiul handset cu cel nou.

Seria de telefoane Comes With Music va fi lansata in cea de-a doua jumatate a lui 2008 si va include o serie de telefoane Nokia, disponibile doar pe anumite piete la nivel global. Suntem siguri ca in cadrul acestei lansari se va pune mult accent pe seria de telefoane XpressMusic, care beneficiaza de 2 noi modele incepand de ieri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×