Joaca un FPS in viata reala cu ajutorul lui Google Android plus GPS

Autor:  | Publicat în:  Google 1.199 ori
<b>Joaca un FPS in viata reala cu ajutorul lui Google Android plus GPS</b>Lansarea primului terminal care sa ruleze Google Android pare mai apropiata decat ne-am astepta, iar una dintre principalele functii ale noului OS va fi evident cea de gaming. Pentru a asista la o experienta unica de gaming, care ne permite sa jucam un...

Lansarea primului terminal care sa ruleze Google Android pare mai apropiata decat ne-am astepta, iar una dintre principalele functii ale noului OS va fi evident cea de gaming. Pentru a asista la o experienta unica de gaming, care ne permite sa jucam un shooter in lumea ce ne inconjoara, aruncati o privire la prezentarea video de mai jos, dand click pe aceasta imagine:

Pe ecranul handsetului care ruleaza Android vom vedea imagini in timp real, filmate in jurul nostru, iar noile shootere vor folosi din plin GPS-ul. Beneficiem de un numar nelimitat de jucatori, de faptul ca putem sa detectam urmatoarea tinta pe harta, fiind condusi catre adversari cu ajutorul softurilor navigationale. Vom putea crea adevarate armate de fani ai acestui joc, care sa se dueleze in realitate, cu ajutorul noilor terminale bazate pe Google Android.

Practic, vom juca un paintball virtual cu persoane reale, acest nou tip de gaming demonstrand capacitatea lui Android, chiar inainte de lansarea sa. Ne intrebam totusi, daca asa arata primele jocuri, cum vor arata cele de peste 1 sau 2 ani, destinate aceleiasi platforme. Deja avem de-a face cu experiente pe care nici macar un PC sau o consola nu le pot oferi, ceea ce inseamna ca Android si terminalele dotate cu acest OS vor fi un hit, atunci cand vor fi disponibile.

Clip:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×