Telefonul LG KF700, cu suport pentru multi-input a fost lansat

Autor:  | Publicat în:  LG 1.629 ori
<b>Telefonul LG KF700, cu suport pentru multi-input a fost lansat</b>LG Electronics a lansat ieri telefonul KF700, un handset multimedia care combina 3 metode de input: un touchscreen cu diagonala de 3 inch, o tastatura alfanumerica si sistemul Shortcut Dial. Display-ul lui KF700 prezinta o interfata onscreen si un mod...

LG Electronics a lansat ieri telefonul KF700, un handset multimedia care combina 3 metode de input: un touchscreen cu diagonala de 3 inch, o tastatura alfanumerica si sistemul Shortcut Dial.

Display-ul lui KF700 prezinta o interfata onscreen si un mod wide de vizualizare a filmelor, care poate fi folosit si pentru Internet browsing. Mecanismul de control pe baza de shortcut-uri se afla in partea din spate a terminalului si permite scrollul printre 6 functii selectate in prealabil de catre utilizator, prin intermediul unui meniu de pe ecran. Acelasi Shortcut Dial poate fi folosit pentru a da zoom in paginile web, pentru a face scroll in mailuri sau pentru a regla volumul telefonului. In cele din urma, keypadul alfanumeric simplifica efectuarea apelurilor si scrierea mesajelor text.

Interesant este faptul ca, atunci cand scrieti mesaje text, simbolurile folosite frecvent vor aparea pe touchscreen, reflectand preferintele utilizatorului. Browserul full al acestui terminal ofera acces la Google Search, Blog, Gmail, Google Maps si YouTube, in vreme ce suportul HSDPA 3G creste viteza browsingului. Lista de functii a telefonului LG KF700 continua cu un MP3 player, un MPEG4 video player, o camera de 3 megapixeli si conectivitate Bluetooth.

LG KF700 este deja disponibil in Europa in variante de culoare neagra sau argintie, cu accente cromate.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×