Sony Ericsson Acro, un nou Xperia Înrudit cu modelul Arc?

1.471 ori
<b>Sony Ericsson Acro, un nou Xperia Înrudit cu modelul Arc?</b>După câteva scăpări ale celor de la HTC și Nokia, e momentul ca Sony Ericsson să ne dezvăluie în mod involuntar noutăți. Ceea ce vedeți mai jos este un tabel cu produse ale companiei creatoare a seriei Xperia, care include și un misterios...

După câteva scăpări ale celor de la HTC și Nokia, e momentul ca Sony Ericsson să ne dezvăluie în mod involuntar noutăți. Ceea ce vedeți mai jos este un tabel cu produse ale companiei creatoare a seriei Xperia, care include și un misterios model Acro.

Se pare că nou-venitul va fi înrudit cu Sony Ericsson Arc, iar o sursă din cadrul SE afirmă că specificațiile vor fi aproape identice. Astfel, Acro va veni cel mai probabil cu Android 2.3 Gingerbread la bord, un procesor Snapdragon MSM8255 de 1 GHz, un display touch de 4.2 inchi, suport NFC și o cameră de 8.1 megapixeli cu tehnologie Exmor R.

Interesant e faptul că telefonul suportă și conexiune prin infraroșu și recepție de televiziune mobilă, ambele specificații disponibile în special pe handseturi din Asia. Să fie Acro un model exclusiv pentru publicul din Orient sau vom vedea și o versiune europeană?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×