Android Ice Cream - o combinație dintre Honeycomb, Gingerbread și Google TV?

1.537 ori
<b>Android Ice Cream - o combinație dintre Honeycomb, Gingerbread și Google TV?</b>Suntem la doar câteva săptămâni distanță de evenimentul Google I/O din mai, care include de obicei și o lansare de nouă versiune Android, deci ar fi cazul ca zvonurile despre varianta Ice Cream să apară. Cele mai noi speculații, care vin de la...

Suntem la doar câteva săptămâni distanță de evenimentul Google I/O din mai, care include de obicei și o lansare de nouă versiune Android, deci ar fi cazul ca zvonurile despre varianta Ice Cream să apară. Cele mai noi speculații, care vin de la GTVsource și Phandroid afirma că noul OS Android ar putea fi o combinație dintre Honeycomb, Gingerbread și platforma Google TV.

Nu avem foarte multe detalii despre Ice Cream în acest moment, dar ne putem imagina sufrageria unui utilizator Google TV și Android, cu telefonul și televizorul interconectate. Practic nu ar mai fi nevoie de PC, laptop și poate nici tableta, în aceste condiții. Dacă acest environment software va mai include și un dock cu Chrome OS la bord, atunci chiar vom putea spune adio computerelor.

Am văzut ce poate face un telefon Motorola Atrix în tandem cu un PC și un televizor HD, deci nimic nu mai poate uimi. își va uni Google toate platformele software într-o singură soluție numită Android Ice Cream oare? Vom afla în mai!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×