Sony Ericsson anunta smartphone-ul Android XPERIA X8

1.667 ori
<b>Sony Ericsson anunta smartphone-ul Android XPERIA X8</b>Sony Ericsson tocmai a anuntat un nou smartphone, XPERIA X8, care ruleaza sistemul de operare Android 1.6, dar va primi versiunea 2.1 la un moment dat. Interfata handsetului este customizata in stilul specific SE si permite accesarea rapida a aplicatiilor...

Sony Ericsson tocmai a anuntat un nou smartphone, XPERIA X8, care ruleaza sistemul de operare Android 1.6, dar va primi versiunea 2.1 la un moment dat. Interfata handsetului este customizata in stilul specific SE si permite accesarea rapida a aplicatiilor preferate.

In plus, X8 vine cu functia Timescape, care permite utilizatorului sa fie mereu in contact cu serviciile de social networking. Sony Ericsson XPERIA X8 incorporeaza un display capacitiv touch de 3 inchi, cu rezolutie de 480 x 320 pixeli, suport pentru conectivitate WiFi, un jack audio de 3.5 mm si o camera de 3.2 megapixeli.

Sony Ericsson XPERIA X8

Lista sa de specificatii include si radio FM, o baterie de 1200 mAh, un procesor de 600 MHz si un slot pentru carduri microSD. Handsetul vine la pachet cu un card de 2 GB si suporta pana la 16 GB. X8 va debuta in trimestrul 3 si va fi disponibile intr-o mare varietate de nuante.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×