Produse evoMAG.ro

Vanzarile lui iPhone au dominat piata smartphone-urilor in iulie

Autor:  | Publicat în:  Apple 776 ori
<b>Vanzarile lui iPhone au dominat piata smartphone-urilor in iulie</b>Baterie blocata in handset? Sistem de operare inchis? Tastatura fizica lipsa? 3G lipsa? In ciuda acestor atribute negative,&nbsp; iPhone se doveste a fi un best-seller, dominand piata smartphone-urilor in luna iulie a acestui an. Conform unui studiu...

Baterie blocata in handset? Sistem de operare inchis? Tastatura fizica lipsa? 3G lipsa? In ciuda acestor atribute negative,  iPhone se doveste a fi un best-seller, dominand piata smartphone-urilor in luna iulie a acestui an.

Conform unui studiu organizat de iSuppli, prima luna de vanzare a celebrului iPhone a adus celor de la Apple un incredibil procent de 1.8% din totalul terminalelor vandute in SUA. Vanzarile celui mai asteptat telefon al anului le-au depasit cu mult pe cele ale celebrelor companii Palm, RIM, Sony Ericsson sau Nokia. Pentru un terminal mobil care nu include cele mai noi tehnologii (3G si GPS), iPhone s-a descurcat admirabil la capitolul vanzari.

Datele celor de la iSuppli au fost colectate prin intermediul unui sondaj online pe 2 milioane de participanti, care se incadreaza in profilul clientului de sex masculin, cu o varsta mai mica de 35 de ani si absolvent de colegiu. Un sfert dintre cumparatorii iPhone au optat pentru trecerea de la operatorul lor standard la AT&T, doar pentru a cumpara telefonul lansat de Apple. Majoritatea clientilor care au achizitionat un iPhone nu au fost ingrijorati de defectele sale, concentrandu-se pe interfata sa revolutionara si factorul "cool".

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×