Vanzarile lui iPhone au dominat piata smartphone-urilor in iulie

Autor:  | Publicat în:  Apple 951 ori
<b>Vanzarile lui iPhone au dominat piata smartphone-urilor in iulie</b>Baterie blocata in handset? Sistem de operare inchis? Tastatura fizica lipsa? 3G lipsa? In ciuda acestor atribute negative,&nbsp; iPhone se doveste a fi un best-seller, dominand piata smartphone-urilor in luna iulie a acestui an. Conform unui studiu...

Baterie blocata in handset? Sistem de operare inchis? Tastatura fizica lipsa? 3G lipsa? In ciuda acestor atribute negative,  iPhone se doveste a fi un best-seller, dominand piata smartphone-urilor in luna iulie a acestui an.

Conform unui studiu organizat de iSuppli, prima luna de vanzare a celebrului iPhone a adus celor de la Apple un incredibil procent de 1.8% din totalul terminalelor vandute in SUA. Vanzarile celui mai asteptat telefon al anului le-au depasit cu mult pe cele ale celebrelor companii Palm, RIM, Sony Ericsson sau Nokia. Pentru un terminal mobil care nu include cele mai noi tehnologii (3G si GPS), iPhone s-a descurcat admirabil la capitolul vanzari.

Datele celor de la iSuppli au fost colectate prin intermediul unui sondaj online pe 2 milioane de participanti, care se incadreaza in profilul clientului de sex masculin, cu o varsta mai mica de 35 de ani si absolvent de colegiu. Un sfert dintre cumparatorii iPhone au optat pentru trecerea de la operatorul lor standard la AT&T, doar pentru a cumpara telefonul lansat de Apple. Majoritatea clientilor care au achizitionat un iPhone nu au fost ingrijorati de defectele sale, concentrandu-se pe interfata sa revolutionara si factorul "cool".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×