Sony Ericsson Filipa - noi informatii si imagini

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.063 ori
<b>Sony Ericsson Filipa - noi informatii si imagini</b>Desi este confundat adesea cu Sony Ericsson Kate, Filipa este un cu totul alt terminal, care si-a facut debutul via Internet, sub forma unor imagini "scapate" pe web. Nu doar imaginile lui Filipa l-au facut popular, ci si o lista de informatii despre...

Desi este confundat adesea cu Sony Ericsson Kate, Filipa este un cu totul alt terminal, care si-a facut debutul via Internet, sub forma unor imagini "scapate" pe web.

Nu doar imaginile lui Filipa l-au facut popular, ci si o lista de informatii despre acest terminal, care include prezenta unei camere mai bune decat cea a modelului Kate. Astfel, terminalul Sony Ericsson va sosi cu o camera de 5 megapixeli cu suport pentru functiile BestPic, PhotoFix, Digital Zoom si un sistem de protectie a lentilei.

Display-ul lui Sony Ericsson Filipa este un QVGA cu diagonala de 2.2 inchi, care rezista la zgarieturi, iar printre specificatiile telefonului se afla si o functie TV out, care va va permite sa vizualizati imagini si clipuri video pe televizor. Memoria interna a acestui handset SE este de doar 140MB, dar se poate mari cu ajutorul cardurilor de memorie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×