Sony Ericsson Filipa - noi informatii si imagini

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.102 ori
<b>Sony Ericsson Filipa - noi informatii si imagini</b>Desi este confundat adesea cu Sony Ericsson Kate, Filipa este un cu totul alt terminal, care si-a facut debutul via Internet, sub forma unor imagini "scapate" pe web. Nu doar imaginile lui Filipa l-au facut popular, ci si o lista de informatii despre...

Desi este confundat adesea cu Sony Ericsson Kate, Filipa este un cu totul alt terminal, care si-a facut debutul via Internet, sub forma unor imagini "scapate" pe web.

Nu doar imaginile lui Filipa l-au facut popular, ci si o lista de informatii despre acest terminal, care include prezenta unei camere mai bune decat cea a modelului Kate. Astfel, terminalul Sony Ericsson va sosi cu o camera de 5 megapixeli cu suport pentru functiile BestPic, PhotoFix, Digital Zoom si un sistem de protectie a lentilei.

Display-ul lui Sony Ericsson Filipa este un QVGA cu diagonala de 2.2 inchi, care rezista la zgarieturi, iar printre specificatiile telefonului se afla si o functie TV out, care va va permite sa vizualizati imagini si clipuri video pe televizor. Memoria interna a acestui handset SE este de doar 140MB, dar se poate mari cu ajutorul cardurilor de memorie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×