Telefonul Samsung D980, un dual SIM cu touchscreen pentru Rusia

2.781 ori
<b>Telefonul Samsung D980, un dual SIM cu touchscreen pentru Rusia</b>Samsung a anuntat oficial in Rusia noul sau telefon D980, dotat cu touchscreen si cu 2 locasuri pentru cartele SIM. Handsetul dispune doar de cateva taste si de un touchscreen QVGA de 2.6 inchi, ceea ce il face practic un F480 cu 2 SIM-uri. Printre...

Samsung a anuntat oficial in Rusia noul sau telefon D980, dotat cu touchscreen si cu 2 locasuri pentru cartele SIM. Handsetul dispune doar de cateva taste si de un touchscreen QVGA de 2.6 inchi, ceea ce il face practic un F480 cu 2 SIM-uri.

Printre specificatiile sale se mai numara si suportul pentru conectivitate tri-band GSM/GPRS/EDGE (900/1800/1900 MHz), Bluetooth 2.0+EDR, o camera de 5 megapixeli cu autofocus si blitz, media player, radio FM, un document reader si un slot pentru carduri microSD. Lipa suportului 3G ar putea fi un dezavantaj pentru multi, dar de vreme ce acest tip de conectivitate lipseste in unele zone din Rusia, publicul se poate declara multumit.

Avantajele lui D980 sunt camera sa performanta, suportul pentru 2 SIM-uri si celebra interfata intuitiva TouchWiz, care vor compensa din plin lipsa conectivitatii 3G, cel putin pana ce terminalul ajunge si in restul Europei. Pretul si data oficiala de lansare nu au fost anuntate, dar va vom informa de indata ce le vom afla.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×