Un nou update de firmware pentru Nokia E90

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.528 ori
<b>Un nou update de firmware pentru Nokia E90</b>Posesorii unui Nokia E90 vor fi incantati sa afle ca inginerii Nokia sunt inca interesati de soarta terminalului lor, de vreme ce au lansat un nou firmware pentru acesta, versiunea 300.34.84. Softul aduce numeroase imbunatatiri actualului OS al lui E90,...

Posesorii unui Nokia E90 vor fi incantati sa afle ca inginerii Nokia sunt inca interesati de soarta terminalului lor, de vreme ce au lansat un nou firmware pentru acesta, versiunea 300.34.84.

Softul aduce numeroase imbunatatiri actualului OS al lui E90, iar daca faceti update-ul veti pierde suportul BlackBerry, dar veti castiga numeroase functii noi. Printre imbunatatiri se numara o mai buna schimbare a orientarii (clapeta inchisa/deschisa), prezenta lui Nokia Maps 2.0 si upgrade-ul aplicatiei Download! la versiunea 3.1.736.

Playerul audio al lui Nokia E90 a suferit si el modificari de ordin cosmetic, in vreme ce Realplayer suporta acum formatul FLV. Terminalul a beneficiat si de un update al lui Flash Lite si 3 si Flash video, upgrade de conectivitate Wi-Fi si noi functionalitati VoIP. Daca folositi un E90 si doriti sa faceti un upgrade, amintiti-va sa faceti un backup inainte de a instala noul firmware.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×