Sony Ericsson imbunatateste proiectoarele mobile care nici nu s-au lansat

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 655 ori
<b>Sony Ericsson imbunatateste proiectoarele mobile care nici nu s-au lansat</b>Dupa ce Sony Ericsson a facut o pasiune din a lansa cate un telefon pe saptamana sau chiar si unul pe zi, se pare ca noul lor hobby este depunerea de patente. De aceasta data avem de-a face cu patentul pentru o noua tehnologie a microproiectoarelor...

Dupa ce Sony Ericsson a facut o pasiune din a lansa cate un telefon pe saptamana sau chiar si unul pe zi, se pare ca noul lor hobby este depunerea de patente. De aceasta data avem de-a face cu patentul pentru o noua tehnologie a microproiectoarelor incluse in telefoane mobile.

Deja aceste microproiectoare sunt la un pas de a deveni dotarea standard pentru handseturile moderne ale finalului de an 2008, cel putin. Sony Ericsson a profitat de momentul oportun pentru a sesiza un mic defect al tehnologiei: faptul ca utilizatorii vor proiecta filme si imagini pe suprafete nepotrivite, distrugand experienta vizuala. Patentul companiei japonezo-suedeze rezolva aceasta problema sugerand pozarea imaginii proiectate pentru a-i analiza defectele.

Procedeul se va realiza cu ajutorul camerei telefonului, iar imaginii fotografiate/proiectate i se vor ajusta culoarea, intensitatea si restul caracteristicilor. La ora actuala ne-am multumi chiar si cu un microproiector standard, dar este bine de stiu ca Sony Ericsson cauta intotdeauna nise ale pietei produselor mobile, cu care sa ne surprinda.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×