Geo-taggingul curand disponibil si pentru Nokia N82

1.104 ori
<b>Geo-taggingul curand disponibil si pentru Nokia N82</b>Se pare ca functia geo-tagging nu este disponibila doar pe noile terminale Nokia, anuntate pentru vara acestui an. Si utilizatorii lui Nokia N82 se vor putea bucura de acest feature incepand cu primavara lui 2008. Acest upgrade al lui N82 a fost promis...

Se pare ca functia geo-tagging nu este disponibila doar pe noile terminale Nokia, anuntate pentru vara acestui an. Si utilizatorii lui Nokia N82 se vor putea bucura de acest feature incepand cu primavara lui 2008.

Acest upgrade al lui N82 a fost promis inca de la anuntarea terminalului, iar Nokia are talentul de a isi respecta promisiunile, cel putin cand nu este vorba de germani... Conform blogului multimedia S60, geo-taggingul va sosi impreuna cu noul firmware disponibil pe Nokia N82. La ora actuala nu cunoastem si celelalte feature-uri ale acestui upgrade, dar banuim ca un update major de software poate fi doar un lucru bun.

In cazul in care sunteti posesorul unui N82 si nu mai puteti astepta o luna pana sa folosisi geo-taggingul, avem o solutie pentru dumneavoastra! O varianta beta a aplicatiei este disponibila pe site-ul Nokia Beta Labs, sub numele de Nokia Location Tagger. Descarcati-o chiar aici http://www.nokia.com/betalabs/locationtagger !

Aplicatia Nokia Location Tagger a fost testata cu succes pe terminalele Nokia N95, N95 8GB, N82, E90 si N73. Exista totusi posibilitatea ca functia sa fie disponibila pe toate telefoanele bazate pe S60, editia a treia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×