Sony Ericsson lanseaza noi headseturi Bluetooth si modemuri USB (cu GPS)

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.339 ori
<b>Sony Ericsson lanseaza noi headseturi Bluetooth si modemuri USB (cu GPS)</b>Pe langa cele 5 telefoane mobile anuntate ieri, Sony Ericsson a lansat si headseturi Bluetooth si o serie de modemuri USB, unele chiar dotate cu GPS. In ce priveste anuntul headseturilor, acestea sunt modelele HBH-PV715, HBH-PV720 si HBH-PV740,...

Pe langa cele 5 telefoane mobile anuntate ieri, Sony Ericsson a lansat si headseturi Bluetooth si o serie de modemuri USB, unele chiar dotate cu GPS.

In ce priveste anuntul headseturilor, acestea sunt modelele HBH-PV715, HBH-PV720 si HBH-PV740, disponibile intr-o mare varietate de culori si modele. Aceste accesorii vor oferi un timp de convorbire de cel putin 10 ore si un timp urias de standby, de pana la 700 de ore plus functie DSP/ajustarea automata a volumului. Headseturile sunt destinate unui public elegant, din clasa business, iar preturile acestora nu au fost anuntate inca, dar stim ca noile modele vor fi disponibile in ultimul trimestru al lui 2008.

Sony Ericsson HBH

Printre modemurile lansate de Sony Ericsson se numara modelele MD400 si MD400g, ultimul dotat cu GPS si ambele apartinand categoriei de modemuri HSDPA USB. Acestea pot indeplini si rolul de cititoare de carduri microSD sau Memory Stick M2, functie destul de raspandita in ziua de azi. Modemurile USB suporta viteze de download de 7.2 Mb/s si viteze de upload de 2.0 Mb/s. Acest produse Sony Ericsson sunt compatibile atat cu Windows, cat si cu OS X si vor fi disponibile in ultimul trimestru al acestui an, la un pret neanuntat inca.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×