Noi detalii despre telefonul cu touchscreen LG VX9700 Dare

Autor:  | Publicat în:  LG 1.093 ori
<b>Noi detalii despre telefonul cu touchscreen LG VX9700 Dare</b>LG VX9700 Dare ni se dezvaluie odata cu aparitia unor noi informatii despre acest handset, care se pare va incorpora un touchscreen si senzor de luminozitate. Ecranul acestui nou LG va recunoaste scrisul de mana, iar telefonul va sosi cu suport pentru...

LG VX9700 Dare ni se dezvaluie odata cu aparitia unor noi informatii despre acest handset, care se pare va incorpora un touchscreen si senzor de luminozitate.

Ecranul acestui nou LG va recunoaste scrisul de mana, iar telefonul va sosi cu suport pentru conectivitate EVDO Rev plus un senzor de luminozitate. Acesta din urma va ajusta gradul de iluminare a tastelor si a ecranului pentru o vizualizare ideala a continuturilor de pe display. LG Dare soseste si cu un senzor de proximitate, care inchide display-ul LCD atunci cand un apel este primit, permitand utilizatorului sa raspunda.

De asemenea, un accelerometru se afla pe lista de specificatii a lui VX9700, schimband orientarea imaginilor de pe ecran, din portrait in landscape. Pe lista de specificatii a lui Dare descoperim suportul pentru inregistrare video VGA, impreuna cu un browser HTML si suport multi-tasking. Noul LG soseste dotat cu GPS si softul Navigator, dar si porturi microUSB, microSDHC si suport Bluetooth 2.0. LG VX9700 Dare va fi lansat la sfarsitul lunii si va fi disponibil online si in magazine din iulie.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×