Spy Shop Black Friday 2017

Fa-ti telefonul rezistent la apa, cu noua carcasa "de vacanta"

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.830 ori
<b>Fa-ti telefonul rezistent la apa, cu noua carcasa "de vacanta"</b>Daca sunteti posesorul unui Nokia N95, iPhone sau testati in premiera un HTC Touch Diamond ar fi bine sa nu cadeti in piscina cu vreunul dintre aceste terminale, deoarece experienta ar fi una dureroasa si scumpa. Salvarea ar putea veni prin intermediul...

Daca sunteti posesorul unui Nokia N95, iPhone sau testati in premiera un HTC Touch Diamond ar fi bine sa nu cadeti in piscina cu vreunul dintre aceste terminale, deoarece experienta ar fi una dureroasa si scumpa. Salvarea ar putea veni prin intermediul carcaselor rezistente la apa Overboard Gadget Case, ideale pentru o vacanta de vara.

Acest pachet de accesorii, Overboard Waterproof Gadget Case ofera avantajul de a putea folosi telefonul sub apa, dar nu ar trebui sa va asteptati sa vorbiti si sa auziti perfect ce spune apelantul in timp ce faceti scufundari. De asemenea utilizarea camerei handsetului va fi practic imposibila, de vreme ce doar o parte a carcasei este transparenta.

Carcasele isi fac treaba pana la o adancime de 6 metri, nu foarte mult, dar destul cat sa tina iPhone-ul in viata, in timp ce inotati in piscina. Nici pretul lui Overboard Gadget Case nu este rau, 25 de dolari, iar accesoriile pot fi cumparate prin intermediul celor de la ThinkGeek . De mentionat este faptul ca aceste carcase va vor proteja telefonul si de nisip, praf sau noroi si vor pluti odata scapate in apa.

▶▶▶ Bluboo S8 Black la 975 lei ◀◀◀
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×