Sony Ericsson lanseaza noi telefoane eco: Elm si Hazel

2.050 ori
<b>Sony Ericsson lanseaza noi telefoane eco: Elm si Hazel</b>Sony Ericsson tocmai a completat seria de telefoane eco GreenHeart cu modelele Elm si Hazel, anuntate ieri, dar si cu primul accesoriu "verde", handsfree-ul Bluetooth VH700. Aceste 3 noi produse SE sunt ecologice, deoarece ajuta la reducerea emisiilor de...

Sony Ericsson tocmai a completat seria de telefoane eco GreenHeart cu modelele Elm si Hazel, anuntate ieri, dar si cu primul accesoriu "verde", handsfree-ul Bluetooth VH700. Aceste 3 noi produse SE sunt ecologice, deoarece ajuta la reducerea emisiilor de CO2, folosind plastic reciclat, renuntand la manuale de hartie, la produse chimice periculoase si avand un consum redus de energie.

Telefoanele Sony Ericsson Elm si Sony Ericsson Hazel suporta conectivitate GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 si HSPA 2100/900, iar primul model va fi disponibil in variante de culoare negru metalizat si roz, incepand cu primul trimestru al lui 2010. Hazel va fi disponibil in 3 variante de culoare (printre care si negru si rosu) din trimestrul 2 al anului viitor.

Ambele terminale vin cu camera de 5 megapixeli, cu zoom digital de 4x, autofocus, detectare faciala, geotagging, blitz LED si inregistrare video. Printre specificatiile noilor modele GreenHeart se numara si suportul Bluetooth Stereo A2DP, Mega Bass, PlayNow, TrackID, Microsoft Exchange ActiveSync, jocuri 3D, o aplicatie Facebook si radio FM cu RDS.

Sony Ericsson Hazel

A-GPS, Google Maps si WiFi se numara de asemenea printre dotari, iar handseturile suporta si video streaming, YouTube si Twitter. Hazel incorporeaza un display TFT de 2.6 inchi, cu rezolutie de 240 x 320 pixeli, memorie de 200 MB, slot pentru carduri microSD si o baterie care rezista pana la 10 ore in mod convorbire GSM/GPRS.

Sony Ericsson Elm vine cu un display TFT de 2.2 inchi, cu rezolutie de 240 x 320 pixeli, memorie de 280 MB, slot pentru carduri microSD si o baterie care rezista pana la 10 ore de convorbire GSM/GPRS. Handsfree-ul Bluetooth VH700 cantareste doar 16 grame, foloseste un conector microUSB, suporta Bluetooth 2.1 si ofera un timp de convorbire de pana la 5 ore.

Sony Ericsson Elm

Sony Ericsson Elm

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×