Telefoanele Android Motorola XT800 (Zeppelin) si MT710, acum in noi imagini scapate pe web

1.727 ori
<b>Telefoanele Android Motorola XT800 (Zeppelin) si MT710, acum in noi imagini scapate pe web</b>Daca modelele Motorola MT710 si Motorola Zeppelin nu va spun nimic, aflati ca acestea sunt 2 terminale Android neanuntate inca, dar care ar trebui sa soseasca in curand pe piata chineza. &nbsp; &nbsp; Zeppelin este cunoscut si ca Motorola XT800 si este un...

Daca modelele Motorola MT710 si Motorola Zeppelin nu va spun nimic, aflati ca acestea sunt 2 terminale Android neanuntate inca, dar care ar trebui sa soseasca in curand pe piata chineza.

Zeppelin este cunoscut si ca Motorola XT800 si este un handset dual mode (GSM si CDMA), care include printre dotari un display touch de 3.7 inchi, cu rezolutie de 854 x 480 pixeli, conectivitate 3G, WiFi, un port HDMI si o camera de 5 megapixeli cu blitz. Aceste detalii despre modelul XT800 au ajuns pe web via site-ul chinez The Third Media.

Motorola XT800

Se pare ca telefonul Zeppelin si-a mai facut aparitia pe Internet, impreuna cu Motorola MT710, intr-o serie de imagini publicate de rusii de la Mobile-review. Deocamdata nu cunoastem un pret sau o data de lansare pentru aceste handseturi, dar speram ca ele sa ajunga si in Romania cat de curand.

Motorola XT800

Motorola MT710

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×