Sony Xperia XR apare în noi imagini 3D; telefonul ar putea sosi la IFA 2016

1.596 ori
<b>Sony Xperia XR apare în noi imagini 3D; telefonul ar putea sosi la IFA 2016</b>Printre numeroasele materiale ce ne prezentau anterior smartphone-urile Galaxy Note 7 și iPhone 7, și-au făcut apariția și o serie de imagini cu un terminal misterios pregătit de către Sony. Astăzi îl vedem în noi imagini 3D, și aflăm că denumirea sa ar

Printre avalanșa de leak-uri ce făceau referire la phablet-ul Samsung Galaxy Note 7 și iPhone 7 din în ultima perioadă, am văzut și o serie de imagini cu un misterios smartphone pregătit de către Sony. Aparent, numele acestuia va fi Sony Xperia XR, și astăzi îl vedem în noi imagini 3D grație contului de Twitter @onleaks.

Sony Xperia XR

Materialele de astăzi vin doar să ne confirme lucrurile pe care le-am văzut anterior, printre ele numărându-se și design-ul puțin schimbat față de modelele din seria Xperia Z. Avem acum parte de un panou frontal cu sticlă doar puțin curbată spre margini, un setup diferit al camerei foto, dar și o carcasă cu forme mai diferite, ce ne amintește într-un fel sau altul de câteva modele Nokia Lumia mai vechi.

Sony Xperia XR

Ca dotări hardware ar trebui să primim aici un pachet high-end format cel mai probabil dintr-un display de 5 inch cu rezoluție Full HD, dintr-un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și un chip de 4 GB memorie RAM. Vom avea un port USB Type-C la bază, o cameră foto principală cu suport pentru captură video 4K UHD, și difuzoare stereo. Mai multe aflăm pe data de 1 septembrie, zi în care Sony are pregătit un eveniment de presă pre-IFA. 

Sony Xperia XR

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×