Sony Ericsson Mango, urmașul lui Xperia X10 Mini Pro?

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.621 ori
<b>Sony Ericsson Mango, urmașul lui Xperia X10 Mini Pro?</b>Cu un an în urmă Sony Ericsson lansa un telefon cu un format minuscul și care s-ar potrivi mai degrabă unui utilizator de sex feminin... Este vorba despre Xperia X10 Mini, urmat de o variantă cu tastatură glisantă QWERTY, pe numele său Xperia X10...

Cu un an în urmă Sony Ericsson lansa un telefon cu un format minuscul și care s-ar potrivi mai degrabă unui utilizator de sex feminin... Este vorba despre Xperia X10 Mini, urmat de o variantă cu tastatură glisantă QWERTY, pe numele său Xperia X10 Mini Pro. Ei bine, acesta din urmă va avea la rândul său un urmaș, înfățișat în imaginile de mai jos și purtând numele de cod Mango.

X10 Mini și X10 Mini Pro au șocat prin diagonalele foarte mici ale ecranelor: 2.55 inchi, într-o perioadă când se lansau smartphone-uri cu display-uri de 4.3 sau chiar 4.5 inchi. în ce privește noul model, Sony Ericsson Mango, cunoscut și drept SK17i va sosi cu Android 2.3 la bord, dar din păcate nu este cunoscută mărimea display-ului său.

Dacă ne orientăm după imaginile de mai sus, putem spune că nu s-a umblat prea mult la interfața origianla a lui Android 2.3, un lucru bun, deoarece modificările de interfață efectuate de Sony Ericsson nu sunt întotdeauna de cea mai bună calitate. Până ce va sosi și acest model de mici dimensiuni, mai există o alternativă mai nouă: HP Palm Veer, terminalul cu ecran de 2.6 inchi și webOS 2.2 la bord.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×