Telefon dual core made În China - K-Touch W700! Rulează Android 2.2 vine cu specificații decente

2.040 ori
<b>Telefon dual core made În China - K-Touch W700! Rulează Android 2.2 vine cu specificații decente</b>De obicei telefoanele "made în China" au o mică problemă cu faima ce le însoțește, dar se pare că de această dată nu este cazul. Modelul K-Touch W700 provine din această țară și este un smartphone dual core ce rulează Android și poate fi...

De obicei telefoanele "made în China" au o mică problemă cu faima ce le însoțește, dar se pare că de această dată nu este cazul. Modelul K-Touch W700 provine din această țară și este un smartphone dual core ce rulează Android și poate fi admirat mai jos.

Avem de-a face cu un model dotat cu procesor Nvidia Tegra 2, un display capacitiv touch WVGA de 3.8 inchi și o cameră de 5 megapixeli în partea din spate. în partea frontală descoperim o cameră VGA, iar dotările lui K-Touch W700 mai includ și 512 MB RAM, Bluetooth și un slot pentru carduri de memorie.

Din păcate, deși handsetul provine din China, prețul sau este mai degrabă vestic, terminalul costând în jur de 540 de dolari. Evident, acesta este prețul fără abonament, dar poate cu o rebranduire și o ofertă pe 2 ani vom vedea acest telefon cu un preț mai accesibil, sau chiar gratuit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×