Sony Ericsson Reese, scapat pe Internet, dotat cu tastatura QWERTY rotativa

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.073 ori
<b>Sony Ericsson Reese, scapat pe Internet, dotat cu tastatura QWERTY rotativa</b>Iata un telefon Sony Ericsson care este cu adevarat unic, in comparatie cu restul modelelor companiei, de vreme ce el soseste cu o tastatura QWERTY rotativa, care aminteste de un handset Acer, care a scapat de curand pe web. Pe numele sau Reese, telefonul...

Iata un telefon Sony Ericsson care este cu adevarat unic, in comparatie cu restul modelelor companiei, de vreme ce el soseste cu o tastatura QWERTY rotativa, care aminteste de un handset Acer, care a scapat de curand pe web.

Pe numele sau Reese, telefonul Sony Ericsson din imaginea de mai sus si-a facut aparitia pe forumul Esato, intr-un afis promotional. Din pacate, nu avem prea multe detalii despre acest terminal, iar imaginile disponibile nu ne ajuta prea mult. Este evident faptul ca Reese este destinat publicului tanar, astfel ca el va sosi la un pret rezonabil, insotit de un abonament pe masura.

Posterul care prezinta telefonul ne informeaza ca Reese vine cu un design unic, un ecran tip portrait, de mari dimensiuni si suport pentru cele mai populare site-uri de social networking. Nu este foarte clar daca handsetul va rula Android sau Windows Mobile, dar vom afla probabil mai multe detalii in cadrul lui Mobile World Congress 2009, care debuteaza astazi.

Sursa: Unwiredview.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×