1 Volt Review (Huawei Honor 5X): bateria jucăuşă porneşte la drum aruncând cu curent electric (Video)

1.139 ori
<b>1 Volt Review (Huawei Honor 5X): bateria jucăuşă porneşte la drum aruncând cu curent electric (Video)</b>De-a lungul testelor aplicate telefonului Huawei Honor 5X, ne-am oprit şi asupra jocului 1 Volt, pe care l-am testat pe acest device. Titlul e gratuit in Play Store şi e un puzzle-platformer lansat în noiembrie 2015

De-a lungul testelor aplicate telefonului Huawei Honor 5X, ne-am oprit şi asupra jocului 1 Volt, pe care l-am testat pe acest device. Titlul e gratuit in Play Store şi e un puzzle-platformer lansat în noiembrie 2015.

El aduce puţin cu Cut the Rope, cu diferenţa că aici nu vom mai tăia frânghii de care atârna o broscuţă, ci vom face swipe pentru a tăia raze de curent electric de care atârna o baterie. Aceasta e personajul principal al titlului şi scopul său este să avanseze printre capcane spre finalul nivelului. Va face asta prin aruncarea cu unde electrice care se agaţa de tavan şi obiectele din jur şi pe care ne vom da ca pe liane energetice.

Review 1 Volt, joc Android prezentat pe telefonul Huawei Honor 5X

Numărul de unde e limitat şi putem să luăm powerupuri pentru a-l creşte. Există şi zone care inversează câmpul energetic, platforme mobile şi foarte multe obstacole şi capcane mortale. Bateria se poate lovi de zone electrificate puternic, poate exploda şi în general se poate roti periculos în jurul unei axe. Facem swipe pentru a tăia o rază sau tap pe un perete sau obiect pentru a ne ataşa de el.

Putem şi distruge obiecte şi activa mecanisme folosind acele unde. 40 de nivele stau la dispoziţie şi în disperare de cauză dăm tap pe personajul haios pentru a îl face să sară şi să se apropie de obiectiv mai mult. 4 zone industriale vă aşteaptă, fiecare cu 10 nivele, iar nivelul de dificultate nu e chiar foarte ridicat, deşi uneori apare frustrarea.

Am apreciat foarte mult şi coloana sonoră, pe bază de muzică minimal. Jocul primeşte nota 9 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul aclualizat al lui Huawei honor 5X îl puteți afla de pe eMAG.ro.

Review 1 Volt, joc Android prezentat pe telefonul Huawei Honor 5X

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×