Sony Ericsson Remi aduce cu T610, disponibil intr-o noua imagine

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.613 ori
<b>Sony Ericsson Remi aduce cu T610, disponibil intr-o noua imagine</b>Ca si majoritatea terminalelor Sony Ericsson, Remi beneficiaza de un "pictorial" complet cu ceva timp inainte de lansarea sa oficiala. Vazut drept succesorul popularului T610, Remi va fi un W890 cu o alta carcasa. Sony Ericsson ne-a obisnuit cu terminale...

Ca si majoritatea terminalelor Sony Ericsson, Remi beneficiaza de un "pictorial" complet cu ceva timp inainte de lansarea sa oficiala. Vazut drept succesorul popularului T610, Remi va fi un W890 cu o alta carcasa.

Sony Ericsson ne-a obisnuit cu terminale mobile scapate pe Internet, cu saptamani, daca nu chiar luni inainte de lansare. Pe cat de secretosi sunt cei de la Apple cu produsele lor, pe atat de liberi sunt cei de la Sony Ericsson. Remi este cunoscut deocamdata doar sub acest nume de cod, iar numele real al modelului va fi aflat destul de curand, daca ne luam dupa cei de la Engadgetmobile.

Observati ca handsetul este destul de subtire si aratos, perfect pentru un urmas al lui T610. Speram ca tastele sale vor fi mai comode decat par in imaginea de mai sus, iar din cate observam, camera pare a fi unul dintre atuurile sale majore. Interesant este faptul ca Remi isi face aparitia (nu pentru prima oara) dupa ce o serie de concepte care prezentau urmasul lui T610 au fost publicate pe site-ul destinat zvonurilor Sony Ericsson, Esato.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×