Telefonul fashion Elle trecut prin testele FCC

1.368 ori
<b>Telefonul fashion Elle trecut prin testele FCC</b>O versiune a telefonului Alcatel branduit Elle tocmai a trecut testele celor de la FCC, fiind pozat si prezentat publicului interesat de terminale fashion. Specificatiile sale nu sunt un subiect foarte interesant de discutie, printre ele numarandu-se un...

O versiune a telefonului Alcatel branduit Elle tocmai a trecut testele celor de la FCC, fiind pozat si prezentat publicului interesat de terminale fashion.

Specificatiile sale nu sunt un subiect foarte interesant de discutie, printre ele numarandu-se un sistem de control axat pe functii muzicale, Bluetooth stereo si o camera nu foarte performanta. In plus, telefonul va opera in retele GSM 850/1900, astfel ca va poposi si in SUA. Speram ca telefonul nu va avea soarta handsetului Coco Chanel, ramas la stadiul de concept, dar unul foarte aratos.

Acest handset Elle aduce vag cu un LG, dar unul de o calitate scazuta, sau poate ca imaginea de mai sus nu pune in valoare potentialul terminalului la capitolul look. Nici vorba de o data de lansare sau pret inca, dar banuim ca si acestea vor aparea in urmatoarele saptamani. Asteptam acum aparitia handseturilor Gucci, Dolce & Gabbana si poate si a unui smartphone STR8.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×