Telefoanele din Coreea de Sud ucid tantarii

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.271 ori
<b>Telefoanele din Coreea de Sud ucid tantarii</b>Un operator de telefonie mobila din Coreea de Sud (SK Telecom) ofera clientilor sai un nou serviciu care alunga tantarii prin emiterea unui sunet special. Acesta este descarcat la pretul de 2.5 dolari, dupa cum ne informeaza BBC. Serviciul este disponibil...

Un operator de telefonie mobila din Coreea de Sud (SK Telecom) ofera clientilor sai un nou serviciu care alunga tantarii prin emiterea unui sunet special. Acesta este descarcat la pretul de 2.5 dolari, dupa cum ne informeaza GadgetZone.ro.

Serviciul este disponibil de 3 zile, iar sunetul nu poate fi auzit de oameni, dar ii va afecta pe toti tantarii pe raza de 1 metru. Pentru a porni playbackul fisierului audio trebuie sa apasati o combinatie de taste pe telefon, iar terminalul va emite un zgomot similar cu bazaitul unu tantar mascul, pe care femalele tind sa-l evite.

In cazul in care nu stiati, femelele sunt cele ne pisca atat de mult. De remarcat este faptul ca acest serviciu consuma destul de multa baterie a telefonului, dar el va fi popular in verile calduroase si umede ale Coreei. Operatorul SK Telecom este cel mai mare din Coreea de Sud, cu 17 milioane de abonati si controlul asupra a jumatate din piata acestei tari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×