Sony Ericsson se joacă de-a update-ul la Ice Cream Sandwich pentru telefoanele din seria Xperia

2.128 ori
<b>Sony Ericsson se joacă de-a update-ul la Ice Cream Sandwich pentru telefoanele din seria Xperia</b>Zic că este o veste bună de la Sony Ericsson care astfel va mulțumi pe cei ce au achiziționat un Xperia phone cu Android în anul aflat în desfășurare. întotdeauna este o problemă cu portarea celor mai noi versiuni de Android. Vă amintesc...

Zic că este o veste bună de la Sony Ericsson care astfel va mulțumi pe cei ce au achiziționat un Xperia phone cu Android în anul aflat în desfășurare. întotdeauna este o problemă cu portarea celor mai noi versiuni de Android. Vă amintesc Samsung Galaxy S care în cele din urmă a ajuns la Gingerbread și HTC Desire care l-a avut pentru două zile ca o fata morgana.

Confirmarea a fost făcută de Sony Ericsson către somobile.co.uk de către un oficial. Nu au specificat și data deoarece Android Ice Cream Sandwich va avea premiera oficială prin lunile octombrie - noiembrie și cel mai probabil că telefoanele Xperia îl vor primi în prima partea lui 2012.

Modelele Xperia lansate în 2011: Xperia Arc, Xperia Arc S, Xperia Ray, Xperia Play, Xperia Neo V, Xperia Pro, Xperia Neo, Xperia Mini și Xperia Mini Pro.

Despre Android Ice Cream Sandwich:

  • cel mai ambițios dintre versiunile Android de până acum;
  • noutățile din HoneyComb portate și pe smartphone-uri: interfață holografică, launcher multitasking, suport pentru aplicațiile avansate;
  • aduce Virtual Camera Operator- răspunsul Android la Microsoft Kinect;
  • NFC, abilitatea pentru telefoanele Android de a funcționa ca hub-uri usb pentru a conecta device-uri externe (mouse, tastatură).

Update: Se pare că între timp, Sony Ericsson a dat o declarație în care se dezice de update-ul la Ice Cream a telefoanelor sale din seria Xperia, deși de la un oficial a venit și informația relatată mai sus.

“When it comes to future platforms of the Android OS, we will make them available to consumers in a timely manner, as long as they improve the user experience and are viable from a hardware point of view.“

Cel puțin se știe că vor primi Android 2.3.4 Gingerbread. Era o veste prea bună pentru cei ce dețin un Sony Ericsson Xperia din 2011.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×