Sony Ericsson se joacă de-a update-ul la Ice Cream Sandwich pentru telefoanele din seria Xperia

2.146 ori
<b>Sony Ericsson se joacă de-a update-ul la Ice Cream Sandwich pentru telefoanele din seria Xperia</b>Zic că este o veste bună de la Sony Ericsson care astfel va mulțumi pe cei ce au achiziționat un Xperia phone cu Android în anul aflat în desfășurare. întotdeauna este o problemă cu portarea celor mai noi versiuni de Android. Vă amintesc...

Zic că este o veste bună de la Sony Ericsson care astfel va mulțumi pe cei ce au achiziționat un Xperia phone cu Android în anul aflat în desfășurare. întotdeauna este o problemă cu portarea celor mai noi versiuni de Android. Vă amintesc Samsung Galaxy S care în cele din urmă a ajuns la Gingerbread și HTC Desire care l-a avut pentru două zile ca o fata morgana.

Confirmarea a fost făcută de Sony Ericsson către somobile.co.uk de către un oficial. Nu au specificat și data deoarece Android Ice Cream Sandwich va avea premiera oficială prin lunile octombrie - noiembrie și cel mai probabil că telefoanele Xperia îl vor primi în prima partea lui 2012.

Modelele Xperia lansate în 2011: Xperia Arc, Xperia Arc S, Xperia Ray, Xperia Play, Xperia Neo V, Xperia Pro, Xperia Neo, Xperia Mini și Xperia Mini Pro.

Despre Android Ice Cream Sandwich:

  • cel mai ambițios dintre versiunile Android de până acum;
  • noutățile din HoneyComb portate și pe smartphone-uri: interfață holografică, launcher multitasking, suport pentru aplicațiile avansate;
  • aduce Virtual Camera Operator- răspunsul Android la Microsoft Kinect;
  • NFC, abilitatea pentru telefoanele Android de a funcționa ca hub-uri usb pentru a conecta device-uri externe (mouse, tastatură).

Update: Se pare că între timp, Sony Ericsson a dat o declarație în care se dezice de update-ul la Ice Cream a telefoanelor sale din seria Xperia, deși de la un oficial a venit și informația relatată mai sus.

“When it comes to future platforms of the Android OS, we will make them available to consumers in a timely manner, as long as they improve the user experience and are viable from a hardware point of view.“

Cel puțin se știe că vor primi Android 2.3.4 Gingerbread. Era o veste prea bună pentru cei ce dețin un Sony Ericsson Xperia din 2011.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×