Telefon Facebook și de la Motorola... oare ce părere are "stăpânul" Google?

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.628 ori
<b>Telefon Facebook și de la Motorola... oare ce părere are "stăpânul" Google?</b>E interesant să afli în ziua de azi că Motorola lansează un telefon Facebook, mai ales că Motorola Mobility a fost cumpărată de Google, deținător de rețea de socializare proprie: Google+. O singură explicație ar fi aici: Motorola avea planuri...

E interesant să afli în ziua de azi că Motorola lansează un telefon Facebook, mai ales că Motorola Mobility a fost cumpărată de Google, deținător de rețea de socializare proprie: Google+. O singură explicație ar fi aici: Motorola avea planuri pentru acest telefon, EX225 cu ceva timp înainte de achiziție.

Mai interesant e faptul că terminalul nu pare a rula Android, după cum indică lipsa sa de taste dedicate Android. în ce privește lista de specificații, Motorola EX225 vine cu un buton dedicat Facebook, integrează serviciul de socializare în interfața sa și vine și cu o tastatură full QWERTY fizică și un display landscape de 2.4 inchi.

Imaginile cu telefonul au apărut deja prin Bluetooth SIG și de vreme ce handsetul nu rulează Android, e foarte posibil să îl vedem rulând Brew OS, asemenea multor modele recente Motorola. Va exista și o versiune EX226 a telefonului, dar diferența este că acest Moto va fi un dual SIM și nu va avea buton Facebook.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×